Kedves Író!

Örömmel mutatom be neked a BOD (Book-on-Demand) KÖNYV IGÉNY SZERINT könyvkiadás világát, amely forradalmasította az írók és olvasók közötti kapcsolatot.

Az álmod és célod valóra válik: A SAJÁT KÖNYVED MEGJELENÉSE

Képzeld el azt a pillanatot, amikor kézbe veheted az általad írt könyvet. Az érzést, amikor meglátod a neved a borítón, és tudod, hogy gondolataid, történeteid most már kézzelfogható formában is léteznek. Ez a boldogság és büszkeség semmihez sem fogható.

Az olvasók öröme: Az élmény, amit Te adsz

Gondolj arra az örömre, amit könyved olvasói éreznek majd. Az izgalomra, amikor először lapozzák fel az első oldalt, és az élményre, amit történeted nyújt számukra. Az írásod hatással lehet az emberek életére, inspirálhatja őket, elgondolkodtathatja vagy szórakoztathatja őket. A könyveddel Te is hozzájárulhatsz ehhez az élményhez, és elérheted azokat az embereket, akiknek igazán szükségük van a szavaidra.

Gyors és hatékony kiadási folyamat

A hagyományos kiadási folyamatok gyakran hosszadalmasak és bonyolultak. A BOD rendszerrel gyorsan és egyszerűen megjelentetheted művedet. Nincs többé hónapokig tartó várakozás, amíg könyved a piacra kerül. Egyetlen döntéssel elindíthatod a folyamatot, és hamarosan már az olvasók kezében tarthatják a könyvedet.

Mit jelent a BOD – Könyvkiadás?

A POD (Print-on-Demand, Nyomtatás igény szerint) már ismert költséghatékony formája a a könyv megvalósításának. Ellentétben a hagyományos nyomdai megrendeléssel, itt nem kell előre fizetned a nyomtatásért, nincs szükség nagy példányszám előállítására és raktározására. Kiszolgáló készletet tartok és csak a megrendelések függvényében nyomtatok-készítek új példányokat, szükséges mennyiséget rendkívül rövid időn belül, akár órák alatt.

A BOD – Könyvkiadás és szolgáltatás ezt teljessé teszi, mert nem csak elkészül a könyved, hanem a kézirattól a könyv olvasóshoz való jutásáig komplex szolgáltatást biztosít!

Minőségi nyomtatás és kötés

Könyveid magas minőségű digitális nyomtatással és kézi kötészeti eljárásokkal készülnek, melyek megjelenésében és tartósságában is a legmagasabb színvonalt képviselik a gépi tömeggyártással szemben. Legyen szó keménytáblás vagy speciális puhafedeles könyv kiadásról (ami egy különleges új formát és élményt adó kötés kialakításom), biztosítlak, hogy élményt adó, kiváló könyvet kapnak kézhez az olvasók e tekintetben is. Az olvasók számára a könyv fizikai, érzékekre ható megjelenése is meghatározó tényező, ezért az általam készített könyvek mindig lenyűgözőek lesznek.

Költségek nélkül!

Nincs semmilyen előzetes költséged. Nincs előkészítési, tervezési, grafikai díjak. Nincs tetemes nyomdai költség. Nincs kötelező minimális példányszám. Nincsenek rejtett költségek, díjak.

Személyre szabott támogatás és szabadság

Tudom, hogy minden író egyedi igényekkel rendelkezik, ezért személyre szabott támogatást nyújtok a könyvkiadás minden lépésében. Legyen szó ISBN regisztrációról, vagy marketingről, író-olvasó találkozó megszervezéséről, publikus megjelenésről és formáiról, de felhívom a figyelmed a könyvkiadás buktatóival kapcsoltadban is. Szabadon dönthetsz a BOD-rendelhetőség alapszolgáltatáson túl, hol és hogyan szeretnéd terjeszteni a könyvedet. Teljes szabadságos és döntésed van.

Magas jogdíjak és teljes irányítás

A BOD könyvkiadás lehetővé teszi, hogy magas jogdíjakat szerezz, hiszen a könyv árát is Te határozod meg, nem vonódik le belőlem sem kiadói-, vagy kereskedelmei (könyvterjesztők ismert jelentős) díjak. Emellett teljes kontrollt biztosítunk számodra a kiadási és rendelési folyamat felett, így te dönthetsz minden fontos kérdésben.


BOD – Szolgáltatásom:

 • Kézirat szerkesztése, tördelése és egyeztetett korrektúrája, végleges megjelenő tartalom kialakítása.
 • A könyv egyeztetett megtervezése (méret, betűtípus, papír, kötés típus, stb.).
 • Borító tipográfiai és grafikai tervezés és elkészítés.
 • Igény szerint ISBN regisztráció folyamat támogatás és kötelespéládány leadás az OSZK részére.
 • A könyv elkészítése.
 • Webshop vásárlás és csomagküldés az olvasóknak.
 • Rendelés készlet tartás, utánrendelés gyors elkészítése.
 • Szerzői rendelés.
 • Megjelenés a MOLY.HU-n és a KoósKönyv weboldalán igény szerinti kiemeléssel, a közösségi oldalain, valamint VÁNDORKÖNYVES országos rendezvényein.
 • Igény szerint könyvbemutató, író-olvasó találkozó szervezése.

Miért válaszd a BOD könyvkiadást?

 • Gyors és egyszerű kiadási folyamat.
 • Magas minőség és megjelenés.
 • Költséghatékony, nincs semmilyen előzetes költség.
 • Teljes körű szolgáltatás, a könyv tervezésétől, elkészítésétől az olvasóhoz jutásig!
 • Személyre szabott és igény szerinti támogatás.
 • Magas jogdíj és teljes kontroll, döntés.

Az Én célom a Te könyved és sikered! Szeretettel várlak!