Az álom trilógia

1.600Ft

Bódi Miklós

AZ ÁLOM TRILÓGIA

ISBN 978-615-01-0406-5

A/6 – 88 oldal – keménykötés

Bódi Miklós 1992-ben Ajkán látta meg a napvilágot. Életében gyermekként meghatározó szerepet töltött be a költészet, kiváltképp a versek szeretete. A költészetére nagy hatással voltak Ady Endre, valamint a szomszédos faluban, Iszkázon született Nagy László versei és igazmondó szavai. Az első igazán tartalmas és poéta verseit az egyetemen töltött évei alatt kezdte írni.

Az álom trilógia három különálló részfejezetből álló verses trilógia. Mindegyik résznek kis saját története van. „Névia” nem csak egy személy önmagában, hanem mint egy baráti kötödés és a barátság szimbóluma. A versfejezetek címeként megszólított „Névia” maga a költői múzsa képében felvillanó angyali fény.

Fontos az, hogy nem csak egy klasszikus verses kötet, hanem egy megélt és átélt mély és szemet gyönyörködtető trilógia. Melynek célja az, hogy igen is felfigyeljünk egymásra és sose felejtsük azt el, hogy egy remény mindig van és mindig is fog lenni.

Az álom, amit álmodhatunk az nem mindig zökkenőmentes, de sok harc és megannyi küzdelem árán megéri azért álmodni és harcolni és talán azért is ébredni, hogy amit igazán akarunk, és szeretünk meg is valósuljon. Ahogy a költő is ráeszmél arra, hogy neki mi a jó és mit is akar igazán.

Cikkszám: KK-AzAlomTrilogia Kategória: