KÖNYVKÖTÉS TANFOLYAM

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc

Miért indítom el a tanfolyamot? Szakmaszeretetből és könyvszeretetből! Az a célom, hogy – ha már kihalóban (vagy már kihalt) a klasszikus szortiment könyvkötés szakma, valamint a könyvek köttetésének is leágazott a csillaga – az igazi szakmai tudást és elhivatottságot tartsuk fenn és adjuk át. A kontárkodás és celluxozás helyett inkább profin mentsünk meg könyveket, vagy készítsünk újat. Alkossunk hagyományos és kreatív nyomdaipari-, papíripari-és kötészeti termékeket, alkotásokat. Magunknak, a családnak, az ismerősöknek. Használva a hagyományos és mai új technológiákat, technikákat.

A tanfolyam nem OKJ képzés, viszont merőben eltér attól több tekintetben. Kinek-kinek célja szerinti olyan tudásanyagot adunk át, mely valódi könyvkötővé teheti. Az elméleti képzés online élő interaktív kurzusok. Modul rendszerünkből kiválaszthatja azokat a területeket, melyet megismerne, megtanúlna, elsajátítana. Természetesen könyvkötő teljes tudása akkor lesz, ha horizontális és vertikális szakmai tudással rendelkezik, valamint megfelelő gyakorlatot szerzett. Az elmélet nem minden, így igény szerint személyes gyakorlati foglalkozást is biztosítunk egyénileg (nem csoportban). A Youtube videók – ahogy nézem – még felületes és félrevezető néha (tisztelet a kivételeknek), mert azt amit ott látunk esetenként, nagyon messze áll a kötészettől, a szakmai elhivatottságtól és a könyvkötéstől.

Komplexitást a részletes modúlrendszer mellett szakmabéli vagy kapcsolódó szakemberek is biztosítják. A gyakorlati megvalósításhoz szükséges alapanyagok, anyagok beszerzésében partnereink állnak rendelkezésre.

További részletek hamarosan itt! Kövesse figyelemmel a weboldalt, vagy kövesse facebook oldalam a friss infókért és kezdésről. Kérdését írja meg email-ben.

Örömmel és szeretettel várom!